Kalan Süre

Haberler

Çok sayıda güvenlik etkinliği ISEC ile hayata geçecek

Türk ve dünya güvenlik sektörünün en büyük buluşmalarından biri olacak ISEC - Anayurt Güvenliği, İç Güvenlik Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı’nda, güvenlik sektörünü yakından ilgilendiren çok sayıda etkinlik gerçekleştirilecek.

ISEC Fuar Çalıştayları güvenlik sektörüne ışık tutacak

CNR Holding tarafından global ticaretin merkezi CNR Expo Istanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek ISEC Fuar Çalıştayları’nda  “Sınır Güvenliği Sistemleri, Siber Güvenlik Teknolojileri, Güvenlik Cihazları Teknolojisindeki gelişmeler ve bunların standardizasyonu ile sertifikalandırılması, Güvenlik Hizmetlerinde görev hayvanı kullanımı” konuları derinlemesine ele alınıp, sonuçları rapor halinde, çeşitli bakanlıklara sunulacaktır.

Bu çalıştaya, Türki Cumhuriyetlerinin, Ortadoğu ülkelerinin ve Balkan ülkelerinin emniyet yetkilileri ile ülkemizde özel güvenlik hizmeti alan büyük kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri özel bir organizasyonla davet edilerek katılımları sağlanacak.

Güvenlik uzmanlarından en son testler

ISEC'de ayrıca dünyanın ve Türkiye’nin en önemli güvenlik uzmanları, güvenlik alanındaki en son sistemlerin, uygulama ve testlerini gerçekleştirecekler.

“Arama ve kontrol uygulamalarında çözüm, fiziki güvenlik sistemleri test ve gösterileri, elektronik güvenlik sistemleri test ve gösterileri, biyometrik güvenlik sistemleri test ve gösterileri, hırsız alarm sistemleri test ve gösterileri, ürün güvenlik sistemleri test ve gösterileri”nin yer alacağı etkinlikler, profesyonel ziyaretçilerin ilgi odağı olacak.